Lediga tjänster

Nu söker vi Kundansvarig konsult/Leg psykolog

Alna är experter på skadligt bruk i arbetslivet. Vi ger arbetsgivare och arbetstagare ökad kunskap genom rådgivning, chefsstöd och utbildning speciellt anpassad för näringslivet.

Alna ger konkret hjälp med allt ifrån en förebyggande policy till utredning och behandling i akuta individärenden. Alna arbetar alltid med arbetsplatsen i fokus, där omsorg om människan går hand i hand med en framgångsrik företagsamhet.

Alna har verksam­het i hela landet med kontor i Stock­holm, Göteborg och Malmö. 

Vi söker nu en leg psykolog till tjänsten som kundansvarig konsult. Vi ser att du har ett intresse av att arbeta förebyggande mot negativa konsekvenser av skadligt bruk av exempelvis alkohol, läkemedel, spel, med arbetsplatsen som fokus.

Vi erbjuder ett arbete där du självständigt planerar, utvecklar och driver försäljning mot nya och befintliga kunder. Du genomför uppdrag mot kund, som t ex utbildning, chefstöd i utredning och behandling, återkopplar insatser och föreslår nya insatser. Du fångar upp kundens behov utifrån Alnas affär och avtal.

Du är van att arbeta självständigt, har ett konsultativt arbetssätt och bidrar till dina kollegors framgång. Du är bekväm i rollen som utbildare och med att tala inför stora grupper.

Erfarenhet inom försäljning eller arbete med kundrelationer, personalfrågor och beroendefrågor värderas högt. Ett plus är också om du har erfarenheter av att arbeta med chefsrådgivning och grupper i handlednings- och utbildningssituationer.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och känner dig bekväm med att jobba i digitala system. God datorvana krävs samt körkort. Resor i tjänsten ingår.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, men viss deltid kan diskuteras. Anställningen inleds med provanställning. 

Har du frågor? kontakta Operativ chef Catharina Grins Kjellander tel 0733-822056.

Välkommen att maila din ansökan snarast till lediga.jobb@alna.se, dock senast den 30 nov 2020. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före detta datum.
-------------------------------------
Alna Sverige grundades 1961 av arbetsmarknadens parter för att hantera skadligt bruk (ofta kallat missbruk) i arbetslivet på ett professionellt, handfast och effektivt sätt.

Alna ägs från den 1 jan 2020 av Feelgood Företagshälsovård AB.  

 

Dela/spara
Missa inte Alnas nyhetsbrev!

Information om integritetspolicy och cookies

Webb av happiness