Lediga tjänster

Alna är experter på skadligt bruk i arbetslivet. Vi ger arbetsgivare och arbetstagare ökad kunskap genom rådgivning, chefsstöd och utbildning speciellt anpassad för näringslivet.

Alna ger konkret hjälp med allt ifrån en förebyggande policy till utredning och behandling i akuta individärenden. Vi arbetar alltid med arbetsplatsen i fokus, där omsorg om människan går hand i hand med en framgångsrik företagsamhet.

Alna har verksam­het i hela landet med kontor i Stock­holm, Göteborg och Malmö. 

Kundansvarig konsult till Göteborg

Vi söker en kundansvarig konsult med specialistområde utbildningar till vårt kontor i Göteborg. Vi söker dig som är beteendevetare, hälsopedagog eller motsvarande. Har du erfarenhet av försäljning och arbetsmiljöfrågor är det meriterande. Vi ser gärna att du har ett intresse av att arbeta förebyggande mot negativa konsekvenser av skadligt bruk av exempelvis alkohol, läkemedel, spel, med arbetsplatsen som fokus.

Vi erbjuder ett arbete där du självständigt planerar, utvecklar och driver försäljning mot nya och befintliga kunder. Du genomför uppdrag mot kund, som t ex utbildning och chefsstöd. Du fångar upp kundens behov utifrån Alnas affär och avtal, återkopplar insatser och föreslår nya insatser. I din roll kommer du ha många kundkontakter och en viktig del av ditt arbete är att skapa nära och bra relationer med våra kunder. I rollen ingår även att utveckla och kvalitetssäkra våra utbildningar.

Du är van att arbeta självständigt, har ett konsultativt arbetssätt och bidrar till dina kunder och kollegors framgång. Du är bekväm och trivs i rollen som utbildare och med att tala inför stora grupper.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Goda IT kunskaper samt körkort. Resor i tjänsten ingår.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid. Anställningen inleds med provanställning. 

Har du frågor, kontakta operativ chef Catharina Grins Kjellander tel 0733-822056.

Välkommen att maila din ansökan snarast till lediga.jobb(at)alna.se, dock senast den 5 feb 2020.
Rekryteringen och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

-------------------------------------
Alna Sverige grundades 1961 av arbetsmarknadens parter för att hantera skadligt bruk (ofta kallat missbruk) i arbetslivet på ett professionellt, handfast och effektivt sätt.

Alna ägs från den 1 jan 2020 av Feelgood Företagshälsovård AB.  

 

Dela/spara
Missa inte Alnas nyhetsbrev!

Information om integritetspolicy och cookies

Webb av happiness