Lediga tjänster

Vi söker till kontoret i Stockholm

Psykolog för utredningar i arbetslivet

Alna Sverige AB är en professionell konsultorganisation med uppgift att ge arbetsgivare och arbetstagare konkret hjälp med allt ifrån en förebyggande policy till utredning och behandling i akuta individärenden. Alna har verksam­het i hela landet med huvudkontor i Stock­holm. Vi arbetar företagsnära och processinriktat.

Alna arbetar med kvalitetssäkrad utredning och behandling. Vi söker nu till vårt kontor i Stockholm en leg psykolog med huvudsaklig arbetsuppgift att utföra utredningar och bedömningar av rehabiliteringsbehov vid problematik som rör skadligt bruk och beroende. Även insatser inriktade på arbetsplatsen och arbetsgruppen förekommer.

Bedömningarna görs utifrån en helhetssyn på individen. I dialog med individen och arbetsplatsen rekommenderas därefter lämplig åtgärd.

Du kommer också att vara delaktig i samordnandet av Alnas rikstäckande nätverk av legitimerade psykologer/psykoterapeuter som på uppdrag av Alna arbetar som utredare och behandlare. Detta kan bland annat innebära att rekrytera nya, introducera, handleda och följa upp deras arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår att vara delaktig i Alnas utveckling som organisation. Du har ett nära samarbete med Alnas konsulter som är ansvariga för utrednings- och behandlingsprocessen gentemot kunden.

Du bör ha en bred klinisk erfarenhet av utredning och behandling inom området och kunskaper i Motiverande samtal. Liksom vana att arbeta konsultativt gentemot arbetslivet. Ett plus är också om du har erfarenheter av att arbeta med grupper i handlednings- och utbildningssituationer.

Vill du veta mer? Kontakta Klinisk chef och leg psykolog Moa Minischetti, på tel 070-104 54 55.

Välkommen att maila din ansökan snarast till Lediga.Jobb@alna.se dock senast den 15 november 2018. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte, skicka in din ansökan redan idag.

 

 

  

 

Dela/spara
Missa inte Alnas nyhetsbrev!

Information om integritetspolicy och cookies

Webb av happiness