Lediga tjänster

Alna söker KAM till Stockholm

Som KAM har du ett affärsmässigt och administrativt ansvar för våra viktigaste rikstäckande kunder i främst Mälardalen. Du säkerställer att befintliga kunder köper våra tjänster och är nöjda genom ett aktivt kundvårdsarbete. I arbetet ingår även nykundsbearbetning och försäljningsaktiviteter på större, rikstäckande, kunder.

Det är viktigt att du har en väl utvecklad affärsmässighet och har både vana och trygghet i att föra diskussioner på ledningsnivå. En stark egen drivkraft är en självklarhet och vana att arbeta självständigt. Du är resultatorienterad med intresse av att skapa resultat för kunden och affärer för Alna.

Du är intresserad av att utveckla företag till sunda och säkra arbetsplatser genom att arbeta förebyggande mot negativa konsekvenserna av skadligt bruk av alkohol, läkemedel, spel etc. Som person behöver du vara lyhörd och ha ett personligt engagemang.

Det är viktigt att du är en god kommunikatör i tal och i skrift, både på svenska och engelska.  Du ska kunna representera Alna på alla nivåer i ett företag.
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning gärna inom beteendevetenskap, pedagogik, hälsovetenskap eller motsvarande och en dokumenterad försäljningserfarenhet.

God datorvana krävs, körkort samt tillgång till bil.

Tjänsten är ett 12-månaders vikariat med stora möjligheter till förlängning. Vill du veta mer? Kontakta Magnus Nyqvist, magnus.nyqvist@alna.se. Välkommen att maila din ansökan snarast till lediga.jobb@alna.se. Intervjuer sker löpande.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alna arbetar på uppdrag av arbetsmarknadens centrala organisationer; Svenskt Näringsliv, Sveriges Kommuner och Landsting, Arbetsgivarföreningen KFO och IDEA samt LO, TCO, Saco, som är huvudmän och ägare till Alna Sverige AB.

Alna Sverige AB är en professionell konsultorganisation med uppgift att hjälpa arbetsgivare och arbetstagare att förebygga skadligt bruk på arbetsplatsen. Alna har verksam­het i hela landet med huvudkontor i Stock­holm. Alna Sverige AB arbetar företagsnära och processinriktat.

  

Dela/spara
Missa inte Alnas nyhetsbrev!

Information om cookies

Webb av happiness